EK.Beauty & Solidhair

Vår serviceinriktade salong startades av frisörmästare/hårstylist Tina Tolevska 2003 vid namn Solidhair. Tina är även diplomerad trikolog, samt licensierad tekniker inom färg, klippning och extensions. Med en bred designutbildning i grunden är Tina en tjej med många järn i elden.

Idag är vi 3 glada och kreativa egenföretagare som driver tillsammans denna hemtrevliga salong för att skapa större utbud av olika skönhetsbehandlingar för våra kunder. Vi erbjuder inte enbart de bästa tjänster och produkter, även det allra viktigaste tänkbara service upplevelsen finner du hos oss. Det kallar vi Nöjd-kund-Garanti.  Vår målsättning är att fortsätta vara en av stadens ledande salonger och verka för förnyelse och omhändertagande på högsta nivå.

KELLY
KELLY
ELLIE
ELLIE
TINA
TINA

HK BARBERSHOP

Vår Samarbetspartner

Älskar du Barbershop? Letar du efter en proffsig barberare som förstår ditt hår och ditt skägg då ska du besöka HK BARBERSHOP. HK Barbershop startades 2015 och finns idag både i Landskrona och på Triangeln shoppingcenter i Malmö. Hit kommer män från olika delar av landet för att umgås och få en riktigt traditionell klippning och skäggbehandling. HK BARBERSHOP, en riktigt barbershop i retrostil som du måste uppleva. Läs mer om HKBARBERSHOP www.hkbarbershop.se